Login or RegisterHomeForumDescarcăVideo ClipsContul DvsAdministratie   
Decodari Telefoane Mobile Prin IMEI: Forums

Decodari Telefoane Mobile prin IMEI :: View topic - Probl. de conexiune prin bluetooth tel. LG - PC. Ajutor!
Decodari Telefoane Mobile prin IMEI Forum Index
RegisterSearchForum FAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Probl. de conexiune prin bluetooth tel. LG - PC. Ajutor!
Author Message
Reply with quote
Post Posted: Mon Jun 16, 2008 9:34 am

Salutare,

Se dau:
- un tel. LG KU 380 (retea Orange)
- un adaptor USB Bluetooth V2.0 Billionton

L-am instalat pe PC (Win XP prof SP 2), de vazut il vede, numai ca:
- NU pot transfera de la tel. pe PC (apare pe tel fereastra de transmitere, cu 0%, sta un picut dupa care zice "eroare de conexiune" sau "conexiune nereusita");
- dau sa vizualizez continutul de directoare al tel. (ma astept (similar ca la alte modele) sa vad un director pt imagini, altul pt video, altul pt sunete, altul pt contacte etc) si nu vede nimic, in afara doar de cateva fisiere vcf (carti de vizita, din contactele telefonului (si alea, la ransul lor, care au fost primite bluetooth de la un alt tel. mobil (Sony Ericsson Z520i);
- de pe PC spre tel pot transfera fara pb (si in funtie de tipul de fisier (poza, melodie, vcf) tel si-l pune unde trebuie (in imagineile mele, sunetele mele respectiv contacte);

Cu un alt tel. mobil (am incercat si cu un Motorola L nu mai stiu cat)si cu un Sony Ericsson Z520i) merge foarte bine in ambele sensuri.

Aveti vreo sugestie, idee, sfat cam ce-ar putea si de la ce-ar putea fi? Vreo setare in plus anume a telefonului? Sa fie oare ceva in neregula cu tel si sa trebuiasca schimbat ceva la el sau resoftat? Sa fie oare de vina adaptorul (desi nu cred, caci cu alt mobil merge si chiar si chiar si cu LG-ul functioneaza cumva...)?

Multumesc!

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Mon Jun 16, 2008 11:52 am

De la PC sau de la adaptorul bluetooth nu pot fi probleme pentru ca ti-a mers pe alte telefoane.
De vina ar putea fi softul telefonului care nu suporta decat transfer din PC catre telefon si nu invers. De vina ar mai putea fi si telefonul pentru ca mai sunt cateva telefoane(tot LG) la care orice soft ai pune nu merge sa transferi din el spre PC.
Sfatul meu ar fi sa incerci sa te duci cu el la un Service GSM si sa le spui problema ta. Astfel, ei vor incerca pe loc sa copieze din telefon in PC-ul lor si iti vor spune care e problema
Daca vrei sa il resoftezi acasa nu te sfatuiesc pentru ca daca n-ai mai facut asta inainte este periculos. Ai putea sa-l strici de tot

Post Posted: Mon Jun 16, 2008 12:31 pm

1) Multumesc pt raspunsul rapid si prompt.
Nu stiu de ce, dar si eu ma gandeam printre altele si la asa ceva (si sincer cam imi era teama de asta).
Altfel, n-am nimic de reprosat telefonului (singura chestie (tot din auzite) fiind stilul de sonerie crescator care nu se poate modifica; insa pe mine nu ma deranjeaza).

2) Nu stiu daca e voie sau nu, dar in multitudinea de service-uri... eu stiu acum care au aceasta posibilitate si care nu? Si cat e corect fac ceea ce fac? De aceea indraznesc sa cer o lista sau macar un nume, ca sa ma duc "bazat" si la sigur.

3) Si a propos de "lucruri manuale" la domiciliu. nu am mai facut acest lucru vreodata (si nici nu am de gand, cel putin pt tel nou de care vorbeam. Poate cel mult pe o rabla de sony ericsson care de abia mai merge si o folosesc asa, ocazional) dar intreb, curios fiind cam cum s-ar face si ce-ar presupune?

Banuiesc ca programelul e in functie de sistemul de operare al telefonului? De marca telefonului? Deasemeni cred ca trebuie facut numai prin cablu d e date (si nu prin bluetooth)?

Merci

Reply with quote
Post Posted: Mon Jun 16, 2008 12:53 pm

Un nume de service nu-ti putem da pentru ca Service-urile difera de la oras la oras. Daca ne spui de unde esti poate mai este vre-un user pe forum care a folosit un anumit Service din orasul tau si a fost multumit.

Pentru a-ti resofta telefonul iti trebuie in primul rand softul pe care vrei sa-l instalezi(acesta nu-i chiar foarte greu de gasit) apoi un cablu de date(fara el nu faci nimic) si...experienta....daca ramai fara baterie in timpul resoftarii sau daca se restarteaza calculatorul poti spune ADIO telefonului. Nu prea mai ai ce sa-i faci.

Post Posted: Mon Jun 16, 2008 1:09 pm

Sunt din Bucuresti

Multumesc pt celelalte sfaturi

Reply with quote
Post Posted: Mon Jun 16, 2008 1:24 pm

Daca esti din Bucuresti e OK. Vorbeste cu rottero(user pe acest site) Trimite-i un PM sau un mail si se rezolva(si te ajunge si mai ieftin Wink )

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum