Login or RegisterHomeForumDescarcăVideo ClipsContul DvsAdministratie   
Decodari Telefoane Mobile Prin IMEI: Forums

Decodari Telefoane Mobile prin IMEI :: View topic - Telefoanele Zapp
Decodari Telefoane Mobile prin IMEI Forum Index
RegisterSearchForum FAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Telefoanele Zapp
Author Message
Reply with quote
Post Posted: Wed Nov 07, 2007 8:10 pm

Se pare că reţeaua Zapp a fost prima care dădea si telefoane cu numele firmei lor....şi la care mergea numai cartela lor(uneori chiar şi fără cartelă). Acum şi Vodafone a scos o serie de telefoane asemănătoare(telefoane care se numesc Vodafone). Credeţi că cei de la Vodafone i-au copiat pe cei de la Zapp? Au o oarecare influenţă asupra achiziţionării unui telefon de la Vodafone?

Post Posted: Sat Nov 17, 2007 3:50 pm

hmm sincer eu nus tiu cat o sa mai mearga zapp-ul ca din puntul meu de vedere nu prea mai e folosit si bunicamea de 60 de ani de la tara are cosmote laughing) zapp-ul o sa dispara in cativa ani .. stau si ma intreb oare ce clienti mai eu ? ca au niste panarame de oferte straight face

Post Posted: Sat Nov 17, 2007 7:27 pm

Da aşa este...totuşi am preteni cărora le dă şefu lor delefoane zapp, cu cheltuielile plătite de companie. Cică vorbeşte gârlă cu colegii Wink Deci s-ar putea să se mai menţină o vreme pentru firmele astea care îl folosesc big grin

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum