Posted: Mon Sep 17, 2007 1:09 pm
Uite ca a inceput si scoala. O data cu ea incepe si acel program plictisitor pe care il urmam in fiecare zi. Ne intalnim cu profesorii...mai plecam de la vre-o ora, ivatam. Ma rog...la partea cu invatatul e alcv...in toata scoala numai 3 ani inveti: cls a8-a, cls a12-a si la Licenta(in caz ca faci facultate). Deci chestia cu invatatul mai rar la scoala.
So...cum vi s-a parut prima zi de scoala? Sau pentru cei care au terminat-o, ce amintiri frumoase au din timpul scolii?
super tare prima zi de scoala ! am inceput in forta am luat un 10 :roll: si am facut cheta pentru o naveta de bere inseamna ca o tin asa tot anul ! doamne ajuta bautura si note mari din belsug :lol:
_________________ "Prefer sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu exista si cand mor sa aflu de fapt ca nu exista,decat sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu nu exista si cand mor sa aflu ca de fapt exista"
Mon Sep 17, 2007 11:20 pm
Grim_Cris Web Master Admin Site
Posted: Tue Sep 18, 2007 4:30 pm
10 8O ? la ce? da la voi au si aparut cataloagele? :?
_________________ "Prefer sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu exista si cand mor sa aflu de fapt ca nu exista,decat sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu nu exista si cand mor sa aflu ca de fapt exista"
Tue Sep 18, 2007 7:13 pm
Posted: Tue Sep 18, 2007 9:13 pm
ma gandeam.... ... yo mai trb sa mai cresc ca sa incep anu scolar ca tine...deocamdata am numa retardati in clasa...n-am cu cine sa beau ....
Posted: Wed Sep 19, 2007 1:25 am
Eu in ultima clasa de liceu a fost super frumos , ne`am despartit multi pe multe carari si drumuri dar am ramas prieten cu cateva persoane si ne intalnim mai tot timpul ... dar ani de liceu au fost cei mai frumos ani multe amintiri petrecute cu un colectiv pe care ii urai cateodata dar acum spre final mi`a fost asa greu cand m-am despartit de el , as mai vrea sa fiu odata in clasa a XII a fost super pentru mine plecari cu masinile stat numai cate 2 -- 3 ore la scoala la prima ora nu ma duceam niciodata ... in clasa a XI am facut baie in jiu in luna febroarie niste ani care cu adevarat pot spune ca iti pateaza trecutul iti vor ramane acolo in suflet si in cap niste amintiri super ...
Insa din gimnaziu nu prea mai stiu asa multe eream f tampit in cls a v - VIII
ps: in clasa a XI am tras cele mai tari betii din liceu beam cu fetele cot la cot dupa care ne introduceam pe camin o saptamana numai asa o tineam in barul de erea vis-a-vi de liceu numai gin am facut`o pe una sa isi bage si telefonu amanet super nu pot uita acesti ani
dar cred ca o sa inceapa o noua viatza si la facultate, chiar daca aici nu mai e ca la liceu aici e fiecare cu treaba lui ...
_________________ Spart in cap de fum am o revelatie sa n-ai incredere in femei si-n franele de dacie ...
Wed Sep 19, 2007 1:25 am
Posted: Wed Sep 19, 2007 5:38 am
waZDer wrote:
Insa din gimnaziu nu prea mai stiu asa multe eream f tampit in cls a v - VIII
Din gimnaziu nu prea mai ai cum sa stii ceva pentru ca in gimnaziu nu a fost viata aia ca la liceu...sa nu-ti pese de ore sa nu-ti pese de nimic.
La gimnaziu e disciplina aia...iar tu pentru ca esti mic faci ce zic profesorii ...asta dak nu te-ai trezit la realitate inainte sa termini gimnaziul :?
Posted: Wed Sep 19, 2007 10:47 am
ba da faceam la prosti si in gimnaziu pai am fost in 2 scoli in prima scoala erea o scoala calumea toti se imbracau in uniforma si se strangeau in fata scoli si intrau 2 cate 2 eu veneam peste 15 minute imbracat in camuflaj si intram singur in scoala, dupaia in cls. a VIII m-am mutat in alta scoala mai mare decat prima, acolo am nimerit la cea mai tampita cls. din scoala la E un am facut numai trasnai am ramas corijent pe primu semestru la desen
_________________ Spart in cap de fum am o revelatie sa n-ai incredere in femei si-n franele de dacie ...
Wed Sep 19, 2007 10:47 am
rob3r7o Expert Site Forum
Posted: Wed Sep 19, 2007 3:35 pm
Au fost multe si in gimnaziu dar liceul e liceu , lifeeee :roll: :roll:
Wed Sep 19, 2007 3:35 pm
waZDer Web Master Admin Site
Posted: Wed Sep 19, 2007 3:38 pm
povestestene
Wed Sep 19, 2007 3:38 pm
Posted: Wed Sep 19, 2007 7:18 pm
ce anume? din liceu? pai ce sa zic ... baute in sala de clasa ... in clasa a9a am patit una buna ... ne-am duc as cumparam bere si cum nu mai era timp am cumparat la cutie si ne-am dus in clasa .. a venit profa de mate si eu stateam cu unu in ultima banca ... a inceput profa sa predea si ala s-a bagat sub banca sa bea si nu stiu cum a facut cand a pus cutia a rasturnat-o si pe a mea si pe a lui :oops: si ganditi-va sa inceapa sa curga bere din ultima banca , caldura mare afara spuna pe jos ,miros puternic ... bineinteles ca ne gandeam la ce e mai rau =Exmatricularea .... la care dupa ce mirosul a umplut clasa se intorce profa cu o replica care nu o uit toata viata : "Ce a-ti facut mai acolo a-ti varsat spirt sau acetona?" ))) deci nu va inchipuiti ce usurare... dupa aia ne-a trimis cu buretii sa strergem .. am luat buretii am sters , ii spalam , stergeam .... si ca sa una capac a luat profa un burete imbibat cu bere si a sters tabla )))))))) deci a fost penala faza 8)
Altceva geamuri sparte,termopane astea sunt nimicuri
Era o clasa care avea gratii .. si langa clasa era un hidrant .. ce ne-am gandit noi .. incercam toti cheile sa vedem daca merge desfacut lacatul de la hidrant sa inchidem gratiile la clasa ... zis si facut .. am vorbit cu clasa si ei aveau o lucrare si au fost de acord sa ii inchidem si sa pretinda ca nu stiu ce s-a intamplat .. si asa au stat saracii in clasa la etajul 2 inchisi cu lacat .. au venit profesori , directoare, femei de servicu .. ) si cum nu poti sa faci nimic s-au scapat aia ne-au demascat si ne-am ales cu 6 la purtare si cu completarea de la directoare :"mai voi nu sunteti sanatosi,daca era un cutremur ce credeti ca faceau saracii copii ,se aruncau pe geam asta faceau ))))))))))) ...... duceti-va sa faceti un contral ca vi-l platesc eu" :oops:
Wed Sep 19, 2007 7:18 pm
Posted: Wed Sep 19, 2007 8:45 pm
prea tare...yo nu prea am avut faze tari la sc...adik is deabia a8a...de-acu incepe distractia
Ma rog...cateva chestii minore...am pus piedica inspectorului general de istorie...a cazut in cap iar noi am inceput sa radem...a pus profa de istorie 2 la toata clasa...da la sfarsit le-a modificat
sau obisnuiam sa ne bagam sub banci in timpul orelor si sa legam sireturile colegului de banca..pana cand, colegul meu de bank era la tabla si s-a asezat diriga langa mine...si fara sa-mi dau seama ca e diriga i-am legat sireturile ...norok k e de trb si stie de gluma
Wed Sep 19, 2007 10:55 pm
waZDer Web Master Admin Site
Posted: Thu Sep 20, 2007 12:38 am
rob3r7o wrote:
ce anume? din liceu? pai ce sa zic ... baute in sala de clasa ... in clasa a9a am patit una buna ... ne-am duc as cumparam bere si cum nu mai era timp am cumparat la cutie si ne-am dus in clasa .. a venit profa de mate si eu stateam cu unu in ultima banca ... a inceput profa sa predea si ala s-a bagat sub banca sa bea si nu stiu cum a facut cand a pus cutia a rasturnat-o si pe a mea si pe a lui :oops: si ganditi-va sa inceapa sa curga bere din ultima banca , caldura mare afara spuna pe jos ,miros puternic ... bineinteles ca ne gandeam la ce e mai rau =Exmatricularea .... la care dupa ce mirosul a umplut clasa se intorce profa cu o replica care nu o uit toata viata : "Ce a-ti facut mai acolo a-ti varsat spirt sau acetona?" ))) deci nu va inchipuiti ce usurare... dupa aia ne-a trimis cu buretii sa strergem .. am luat buretii am sters , ii spalam , stergeam .... si ca sa una capac a luat profa un burete imbibat cu bere si a sters tabla )))))))) deci a fost penala faza 8)
Altceva geamuri sparte,termopane astea sunt nimicuri
Era o clasa care avea gratii .. si langa clasa era un hidrant .. ce ne-am gandit noi .. incercam toti cheile sa vedem daca merge desfacut lacatul de la hidrant sa inchidem gratiile la clasa ... zis si facut .. am vorbit cu clasa si ei aveau o lucrare si au fost de acord sa ii inchidem si sa pretinda ca nu stiu ce s-a intamplat .. si asa au stat saracii in clasa la etajul 2 inchisi cu lacat .. au venit profesori , directoare, femei de servicu .. ) si cum nu poti sa faci nimic s-au scapat aia ne-au demascat si ne-am ales cu 6 la purtare si cu completarea de la directoare :"mai voi nu sunteti sanatosi,daca era un cutremur ce credeti ca faceau saracii copii ,se aruncau pe geam asta faceau ))))))))))) ...... duceti-va sa faceti un contral ca vi-l platesc eu" :oops:
ahahaha prea tare faza cu berea cateodata profesorii astea sunt prea retardati distrusi de atata carte
in luna noiembrie i`am facut o faza tare profului de istorie impreuna cu colegii , am scos usa din balamale si am puso asa se sprijinea doar in toc , vine el voios trage de use cade usa peste el ii cade catalogu pe scari , noi eream pe jos de ras , dupa care replica lui "moama cu ce forta am tras" dar noi colegi "dom profesor nu va mai controlati fortele " bine iam mai facuto si la o saptamana dar pe interior tragea de cleantza si nu se deschidea bine ca a 2 oara a doborato in interior si nu a mai zis nimk nu prea a tinut dar prima data a fost super erea un dobitoc acest profesor ... il amenintam ca daca ne da note sub 10 pun rottwiller`ul pe el bine avea vreo 25 de ani cred dar erea retardat rau de tot, distru de carte parerea mea avea o freza de parca erea palmier
Thu Sep 20, 2007 12:38 am
Posted: Thu Sep 20, 2007 7:57 am
ahahahaha mijto ... eu de asta cu usa nu am mai amintit ca e minora cred ca se practica la orice scoala ... dar faza cu berea nu o uit toata viata cam rupta de carte si profa mea de mate pana mea cum sa nu deosebesti miros de bere cu caldura de afara si cum iese mirosul si parchet .. ehhh vremuri ))) .... eu numai cu bautura am amintiri ... era tot in clasa a noua de 44 de pahare ...... ne mutase disciplinar din liceul propriu zis timp de o saptamana in profesionala (o cladire vai de capul ei nu avea nici o balama buna ) si s-a nimerit ca sarbatoarea pe care o iubim cu totii sa cada la mijloc ! si m-am dus cu unu sa incepem : si da-i am luat un bidon si 2 pahare de unica folosinta , unul eu , unul el ,unul eu , unul el .. o fata statea si le numara ... am baut noi am baut pana am ajuns la 20 dupa aia neam duc in clasa astia beiau visinata )))) i-am dat si cu ceva visinata deja eram ametiti bine .... un coleg i se urcase urat la cap ... si aveam franceza vine profa in clasa ... si eu stateam cu ala care abia se mai tinea pe picioare in banca .. si profa ii zice sa se ridice sa ii puna o intrebare .. la care asta se ridica , tinea mana in sold si se cam dezechilibra si ii zice la profa : "Pot sa i-o pun colegului?" :roll: :roll: moment in care intra directoarea in clasa sa vada cum ne comportam si profa cik uitati ce a spus elevul .. daca poate sa i-o puna colegului )) .... si directoarea ii zice sa lase mana sin sold si el tot asa o replica bomba: "pai doamna directoare eu imi mentin centrul de greutate" cea mai frumoasa replica .... bine ca dupa ora de franceza s-a duc o fata acasa si a adus 2 bidoane de vin si nu a mai ajuns nici drek la 44 de pahare in schimb ma mir ca am ajuns cu totii acasa dupa aceea si intregi :roll: :roll: :roll: traiasca alcoolismul
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum