haideti sa va povestesc ce am patit eu azi.m-am hotarat sa-mi iau si eu telefon. m-am dus prima data la GERMANOS bineinteles ei surpriza acolo nu mai aveau nici un tel din cele pe care pusesem eu ochii [soni ericson s500,nokia n72,samsung d900i],zic asta este mergem in alta parte am ajuns la alt diler cosmote aici spre surprinderea mea aveau d900i frumos foc tel-ul[camera 3 mgp card de 1giga inclus cablu de date ] pret 620 ron cu conectare pe doi ani la cosmote 30.ma hotarasc zic il vreau .ma intreaba daca mai am abon. la ei zic da spun ca nu pot face ab decat la cei care nu au;zic fac pe numele nevestimi asa da dar sa stiti ca trebuie sa loati si extraoptiunea de 3 E ca doar asa facem ab.eu am spus ca nu vreau extaobtiunea ca nu ma int .au spus ca nu-mi pot face ab fara extra. le-am spus sa si le bage undeva si am plecat. bineinteles fara tel.si totusi era frumos tel.asa am pierdut o zi degeaba . ASTEPT PARERILE VOASTRE VI SE PARE CORECT SA MA OBLIGE SA IAU O ETRAOPTIUNE DACA NU AM NEVOIE DE EA?????????????????????