Posted: Wed Sep 19, 2007 8:51 pm
Am vazut ca se discuta bine despre ce distrugeri s-au facut in scoala...so...m-am gandit sa vedem si ce a-ti facut in excursie...amintiri frumoase...pentrecute de unul singur sau cu colegi/prieteni
hmmm pe la scoala nu prea s-au omorat profesorii cu organizatul excursiilor .... recent inainte sa incep scoala (de joi pana duminica) am fost intr-o "asa zisa excursie" .... am fost cu o gasca de la psd (sunt membru 8) ) la mare si a fost super tare chiar daca vremea nu a fost de mare,baie,etc dar a fost distractie la maxim .. pai astea 3 zile nu am dormit noaptea de loc ... bani de buzunar am avut 100 ron de la ei plus vreo 13 milioane au fost dati pe bauturi fine (coniacuri,whisky,romuri,vodka ) .. cate sticle de bautura am ingropat pe plaja ))) dadeam din betie in betie ... si ca sa ajung si la subiectul topicului de beti ce eram am spart bunatate de sticle de jack daniels si alte bauturi ca nu mai stiu de beat ce eram
_________________ "Prefer sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu exista si cand mor sa aflu de fapt ca nu exista,decat sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu nu exista si cand mor sa aflu ca de fapt exista"
Wed Sep 19, 2007 11:02 pm
waZDer Web Master Admin Site
Posted: Thu Sep 20, 2007 12:28 am
eu nu prea am ce sa spun ca la cat de cuminti am fost noi clasa nostra nu au vrut profesorii nici o excursie cu noi
_________________ Spart in cap de fum am o revelatie sa n-ai incredere in femei si-n franele de dacie ...
Thu Sep 20, 2007 12:28 am
Grim_Cris Web Master Admin Site
Posted: Thu Sep 20, 2007 7:10 am
eu am fost intr-un cantonament in grecia...so...in 3 zile am spart lustra, am rupt jaluzeaua de la usa dp balcon, am rupt paturile aman2, am rupt un umeras, am stricat use de la intrare in camera...nu se mai deschidea...ma rog...muulte...a fost foarte tare acolo...si prostii nu si-au dat seama k am stricat tot ce am stricat
Orqm resturile stricate de la jaluzea, paturi, etc. le aruncam pe geam...era o masina parcata in fatza balconului nostru plina de coji de banane, resturi de MC'Donalds, scanduri de la pat, jumatati de umerase...de toate..kre k a inebunit omu knd si-a vazut masita :roll:
hahahaha :roll: :roll: :roll: crek a dat in judecata hotelul
_________________ "Prefer sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu exista si cand mor sa aflu de fapt ca nu exista,decat sa-mi traiesc viata crezand ca Dumnezeu nu exista si cand mor sa aflu ca de fapt exista"
Thu Sep 20, 2007 7:42 am
Posted: Thu Sep 20, 2007 4:42 pm
rob3r7o wrote:
hahahaha :roll: :roll: :roll: crek a dat in judecata hotelul
Nu cred...am aflat in drum spre casa k aia era masina patronului hotelului...da nu cred ca si-a dat seama
Mi-am mai amintit ceva...am fost la Soveja cu niste prieteni si am stat numa beti acolo...si unu, de atata betie a inceput sa vorbeasca cu un stalp de telgraf...la inceput il certa k nu se dadea la o parte dp aia s-au impacat si a2-a zi avea numarul lui de telefon...am ras de el toata ziua
Alta faza...unu vedea vrabiute pe casa...tot de beat ce era...si noi am plecat sa vizitam nuj ce...si knd ne-am intors ne-a zis vecina k impusca vrabiutele dp casa...isi stransese mainile in asa fel in cat se semene cu un pistol si facea "poc, poc" ... amintiri frumoase...da au trecut :?
:roll: :roll: :roll: tareee aia cu stalpu ... l-a sunat?
Thu Sep 20, 2007 9:35 pm
Posted: Fri Sep 21, 2007 7:07 am
eee...dimineata era treaz...si i-am zis noi k vorbise cu stalpu...a ras de-a murit de prostia kre a fakto
The time now is Sat Nov 22, 2008 4:36 am | All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum