Login or RegisterHomeForumDescarcăContul DvsAdministratie   
Decodari Telefoane Mobile Prin IMEI: Forums

Decodari Telefoane Mobile prin IMEI :: View topic - Nokia N8
Decodari Telefoane Mobile prin IMEI Forum Index
RegisterSearchForum FAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Nokia N8
Author Message
Reply with quote
Post Posted: Thu Dec 23, 2010 8:42 pm

Cine ma poate ajuta cu o decodare de Nokia N8.E codat pe orange in Franta.Eu sunt din Sibiu si nu am gasit aici in oras pe cineva care ma poate ajuta.Daca poate cineva sa imi spuna unde as putea sa il decodez va rog.Eventual si un numar de telefon al persoanei cu care trebuie sa iau legatura.Va multumesc

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Sat Dec 25, 2010 10:37 am

prin IMEI nu se poate decoda. Incearca prin alte orase mai dezvoltate sa-l decodezi, sau mai asteapta pana cand il pot decoda cei din Sibiu

Post Posted: Wed Aug 10, 2011 5:08 am

Există mai multe metode pentru deblocarea telefoanelor mobile, care este prin intermediul software-ului, codurile, calculator, anumite instrumente, hardware şi de toate, dar în care codurile sunt cele mai bune, pentru că este uşor de înţeles instrucţiunile şi intra în telefonul mobil, trebuie doar să vă blocare a IMEI număr, ţară şi de reţea, atunci puteţi obţine codul de deblocare ..........
Pentru loc bun pentru a obţine codul de deblocare pentru telefonul mobil, doar sa vizitati acest site www.classicunlocking.com/nokia-n8/rs17wp9, oferă instrucţiuni pas cu pas şi de metode simple pentru deblocarea telefoanelor mobile la un mod sigur .. După ce ...... debloca telefonul, îl puteţi utiliza cu card de orice altă reţea de sim.................

Reply with quote
Post Posted: Thu Aug 11, 2011 11:30 am

thilak wrote:
Există mai multe metode pentru deblocarea telefoanelor mobile, care este prin intermediul software-ului, codurile, calculator, anumite instrumente, hardware şi de toate, dar în care codurile sunt cele mai bune, pentru că este uşor de înţeles instrucţiunile şi intra în telefonul mobil, trebuie doar să vă blocare a IMEI număr, ţară şi de reţea, atunci puteţi obţine codul de deblocare ..........
Pentru loc bun pentru a obţine codul de deblocare pentru telefonul mobil, doar sa vizitati acest site www.classicunlocking.com/nokia-n8/rs17wp9, oferă instrucţiuni pas cu pas şi de metode simple pentru deblocarea telefoanelor mobile la un mod sigur .. După ce ...... debloca telefonul, îl puteţi utiliza cu card de orice altă reţea de sim.................

Thank you friend!!

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum