Am si eu o nelamurire: Vineri seara voi primi un motorola Z3 si as vrea sa stiu unde pot gasi jocuri, teme, playere audio si video si daca exista, alte chestii care m-ar ajuta sa imi imbunatatesc telefonul pls!!!
Tue Jul 08, 2008 8:58 pm
Grim_Cris Web Master Admin Site
Salut, am si eu o mare problema cu un Motorola Z3! Am cablul lui original si tot, am CD de instalat din pachetul lui doar ca prin acel driver dupa CD pot incarca/descarca doar muzica, filme si poze dar nu si theme sau jocuri si am incercat cu P2K Tools, P2K Comander, MotoSky, etc. doar ca nici unul din ele nu imi vede telefonul. Sunt descarcate dupa site-ul http://www.modmymoto.com/ versiunile pentru windows, si am conectat telefonul prin cablu de date la calculator, este setat in mod Date/Fax si am incercat sa il setez si Memory Card desi nu dispun de un card de memorie la telefon si tot nu mi-l vede nici un program din cele de mai sus sau alte programe. Am descarcat programele, am conectat telefonul al calculator si am dezarhivat pragramele pe rand si in oricare din ele intru imi spune ca telefonul nu este conectat!!! As vrea mai ales sa bag jocuri pe el zilele astea, va rog mult o sa plec cateva zile si sa nu ma plictisesc imi tb un raspuns neaparat cine stie pana marti daca se poate daca nu... oricand. Raman dator daca am poate ajuta cineva pls!!!
Mon Jul 14, 2008 2:20 pm
Grim_Cris Web Master Admin Site
Posted: Mon Jul 14, 2008 3:15 pm
Se pare ca driverele pentru telefon nu se potrivesc si pentru programele P2k Tools. Atunci cand ti-a dat cd-ul cu drivere nu ti-a dat si un program asemanator?
P.S.: Jocuri poti sa bagi si fara program in folderul "kjava"
Nu pot sa bag in folderul kjava fiindca nu am card si in Motorola Phone tools nu am decat audio video si images si nu pot crea vre-un alt folder si nu am nici alt program nu mi-a mai dat nimic
Mon Jul 14, 2008 5:12 pm
popaadrian Membru Site
Posted: Fri Jul 18, 2008 3:43 pm
Daca nu ma poate ajuta nimeni cu asta macar de unde downloadez niste jocuri va rog ma poate ajuta cineva?
Fri Jul 18, 2008 3:43 pm
popaadrian Membru Site
Posted: Mon Jul 21, 2008 11:04 am
Ms dar nu mai este cazul le-am rezolvat pe toate inafara de chestia cu themele nu stiu cum sa bag noi teme pe el!!!
The time now is Sat Nov 22, 2008 4:52 am | All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum