Login or RegisterHomeForumDescarcăVideo ClipsContul DvsAdministratie   
Decodari Telefoane Mobile Prin IMEI: Forums

Decodari Telefoane Mobile prin IMEI :: View topic - ma poate ajuta careva?
Decodari Telefoane Mobile prin IMEI Forum Index
RegisterSearchForum FAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
ma poate ajuta careva?
Author Message
Reply with quote
Post Posted: Sun Jun 22, 2008 1:12 pm

am un nokia 5200 lam adus din spania lam decodat in romania si cum lam decodat a inceput sa imi faca plobleme phbbbbt x(angryangryangryX d'oh akm vro 3 zile mergea muzica ask la el si lam scapat si d atunci nu mai mere media playerul cica medya player starting si se inchide tel si se deschide dupa aia daca dau cica update media player si se incarca aia si cica no music fille....si semnalkul a inceput sa immi cada...ce sa fac?la servic a zis cica sa caut nu stiu ce ep net sa iau...bla bla bla poate ma ajutatzi si pe mn:P MS:*:*:

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post Posted: Sun Jun 22, 2008 1:42 pm

don_baxt3r wrote:
am un nokia 5200 lam adus din spania lam decodat in romania si cum lam decodat a inceput sa imi faca plobleme phbbbbt x(angryangryangryX d'oh akm vro 3 zile mergea muzica ask la el si lam scapat si d atunci nu mai mere media playerul cica medya player starting si se inchide tel si se deschide dupa aia daca dau cica update media player si se incarca aia si cica no music fille....si semnalkul a inceput sa immi cada...ce sa fac?la servic a zis cica sa caut nu stiu ce ep net sa iau...bla bla bla poate ma ajutatzi si pe mn:P MS:*:*:

Probabil cei de la Service au zis sa-ti schimbi Media Playerul. ceea ce mi se pare cea mai mare gogomanie. Trebuie sa cauti sa-ti schimbi softul altfel nu prea ai cum sa-l readuci la viata. So...gaseste soft si pe cineva care stie sa ti-l instaleze sau du-te cu el la alt Service GSM

Post Posted: Sun Jun 22, 2008 2:23 pm

ok man am inteles dar aici cica sa iau eu softul dupa netx(angryangryangryX unde gasesc eu soft pe net?confused

Reply with quote
Post Posted: Sun Jun 22, 2008 3:06 pm

Google is your friend big grin
Alta varianta nu stiu

Post Posted: Sun Jun 22, 2008 3:09 pm

man am luat ceva d pe net Nokia Software Updater si mi-a zis sa dau next sa connectez usb la tel..lam connectat si dupa aia zice ca caut tel...si cica nu a gasitn ik dec oare?confused

Reply with quote
Post Posted: Sun Jun 22, 2008 4:29 pm

nu o fi pentru versiunea ta de tel ... citeste despre program

Post Posted: Sun Jun 22, 2008 8:26 pm

am inteles man,dar eu pe situ-l de la nokia am ales ptr nokia 5200 si ma pus sa scriu un cod care se afla pe tel sub baterie.....lam scris pe acela si mi-a dat programul ala sau ma mir ce naiba o fi si ala....!!!! inseara asta am fost la gsm la servis si cica sa il iau dupa net ca ei nu au softul ei doar baga limba romana pe tel si le decodeaza atatax(angryX si asta ma inerveaza fff tarex(XangryX nu putetzi sa punetzi aici un soft sau ceva ca sa il reduc la "viatza"?sa ma ajute si pe mn cineva,,,,strig ajutor:X:X:X multumesc astepta raspuns

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum